top of page

TERMÉKTÁMOGATÁS

Karbantartás, szervizelés

A Robot-Service Kft. 2011-ben kezdte meg tevékenységét az ipari automatizálás világában. Fő profilunk a robotcellák, egyedi célgépek és készülékek építése, karbantartása és szervízelése.

Célunk olyan termékeket és szolgáltatást kínálni, melyekkel megrendelőink maradéktalanul elégedettek tudnak lenni, ezért már a tervezési fázisnál fő szempont a hosszútávú üzemeltetés, amit a megelőző karbantartással tudunk biztosítani.

Szakképzett mérnök és technikus kollégáink több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek robotcellák, célgépek és készülékek teljeskörű karbantartásában. Szaktudásunk és kompetenciánk lehetővé teszi, hogy nem csak saját gyártású, de akár más gyártók által készített gépeket is szakszerűen karbantartsuk és szervízeljük.

A határidők betartásának és a gyors reagálás érdekében külön részleg foglalkozik a szervízbejelentésekkel és a karbantartási megkeresésekkel.

 

Megelőző karbantartás

A Robot-Service Kft. szakemberei a megelőző karbantartás alkalmával a robotkar, robotcella és célgép tervezett átnézését, szükséges alkatrészek cseréjét javítását végzik. A megelőzés részét képzik a szükséges olajzások, zsírzások, szűrők cseréje és tisztítások is.

 

Megelőző karbantartási munkák esedékessége lehetséges:

-Tervszerű, előre meghatározott időintervallum alapján
-Üzemóra alapján
-Idő intervallum és üzemóra kombinációja alapján

 

Előnyök:

-Tervezhető karbantartási költség
-Tervezhető és minimális gyártás kiesés
-Nagyobb és váratlan meghibásodás esélyének csökkentése

 

Szervízelés

Hibafeltárás
A Robot-Service Kft. szakemberei alkalmi meghibásodás során, rövid határidővel a helyszínre érkeznek és megkezdik a hiba feltárását. A hibafeltárást követően amennyiben lehetséges azonnali javítást végezünk, eltérő esetben szervízelési javaslatot teszünk.

 

Hibaelhárítás
A szervízelés megkezdéséhez minden esetben szükséges a hibafeltárás alapján készült javaslatunk elfogadása. javaslatunk tartalmazza a hibajelenséget, valamint a szükséges alkatrészek és teendők listáját. Az alkatrészek beszállítását akár saját vagy gyártói készletről biztosítjuk. A hibajavítás végeztével átadjuk a működőképes gépet a javítási jegyzőkönyvvel együtt. Az elvégzettszervízelési folyamatra teljeskörű garanciát vállalunk.

Szervizszolgáltatásunk a teljes eszközre/cellára vagy annak részegységére is vonatkozhat.

 

Karbantartási szerződés

Cégünk lehetőséget biztosít hosszútávú karbantartási szerződés megkötésére. A szerződés a két cég kölcsönös, a szolgáltatás részleteit magában foglaló megállapodás. Ezáltal lehetőség nyílik kedvezményes megelőző karbantartás és az eseti meghibásodások rendelkezésre állás biztosítására.

Rendelkezésre állás

Karbantartási szerződés esetén akár a hibabejelentéstől számított 24 órán belül kiszállást és az üzemzavar elhárításának megkezdését vállaljuk. A munkaszüneti napok és hétvégék időtartama nem számít bele a 24 órás határidőbe. munkanapokon 0-24 valamint 5/24

 

Hibabejelentés:

Telefon: +36 70 508 1058
Email: termek.tamogatas@robot-service.hu
Web: Hibabejelentő űrlap

bottom of page