top of page

Rólunk

A Robot-Service Kft. 2011-ben kezdte meg tevékenységét az ipari automatizálás világában. Kollégáink az évek során nagy tapasztalatra tettek szert mind a gépek megbízhatóságának növelésében, mind a költséghatékony megoldások keresésében.

Fő tevékenységeink az egyedi célgépek és robotcellák építése. Ezen két főcsoport mentén nagyon sokféle technológiát elsajátítottunk, és megszerzett tapasztalatunkat minden projektünknél hatékonyan hasznosítjuk is. Szolgáltatásaink az egyes gépépítő részfolyamatokat is lefedik kiegészülve az oktatással, valamint a részegységek önálló kivitelezésével.

Célunk olyan gépeket teremteni, amikkel megrendelőink maradéktalanul elégedettek tudnak lenni.

Az ipar egyik legfontosabb tényezője a határidő, ennek érdekében pontos és folyamatos kapacitáselemzéssel, valamint precíz időterv követéssel menedzseljük a projektjeinket. A sikerünk kulcsa a rugalmasság is, amivel megrendelőink extra igényeit is ki tudjuk elégíteni a műszaki színvonal megtartása mellett.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gépek megbízhatósága mellett a biztonságos üzemeltetésre is. Szakembereink folyamatos fejlesztésével növeljük gépeink szakmai színvonalát.

Fontos számunkra a minőségi termékek előállítása, amiért elkötelezettek vagyunk.

Éppen ezért cégünk rendelkezik az ISO9001 minőség irányítási rendszer és ISO14001 környezetközpontú irányítási rendszer minősítésekkel.

Partnereink, akik megbíznak bennünk:

bottom of page