top of page

CE minősítés

Cégünk büszkén vállalja a CE minősítéssel kapcsolatos tevékenységeket, amelyek magukban foglalják mind a partneri együttműködésben lévő, már meglévő gépek, mind a saját tervezésű berendezéseink minősítését. A CE jelölés biztosítja, hogy a termékeink megfelelnek az Európai Unió egész területén érvényes szigorú biztonsági, egészségvédelmi és környezetvédelmi követelményeknek.

 

Partneri gépek minősítése
A partnereink meglévő gépeinek CE minősítése során átfogó ellenőrzéseket és vizsgálatokat végzünk, hogy biztosítsuk a gépek megfelelőségét a vonatkozó irányelveknek. Ez magában foglalja a műszaki dokumentációk felülvizsgálatát, a kockázatelemzést és a szükséges módosítások vagy javítások ajánlását a szabványoknak való megfelelés érdekében. Célunk, hogy partnereink gépei ne csak biztonságosak legyenek, hanem hosszú távon is megbízhatóan működjenek az európai piacokon.

 

Saját tervezésű gépek minősítése
A saját magunk által tervezett gépeink esetében a CE minősítés folyamata már a tervezési szakaszban elkezdődik. Figyelmet fordítunk arra, hogy minden egyes alkatrész és funkció megfeleljen a legújabb európai szabványoknak. A fejlesztési folyamat során végig szorosan együttműködünk a tanúsító szervezetekkel, hogy a végtermék minden szempontból megfeleljen a szükséges követelményeknek. A minősítési folyamat része a műszaki dokumentáció összeállítása, a megfelelőségi nyilatkozat kiadása és a CE jelölés elhelyezése a gépeken.

 

Előnyök és fontosság
A CE minősítés nem csupán jogi kötelezettség, hanem üzleti előny is, mivel növeli a termékeink versenyképességét és piacképességét az EU területén. Ügyfeleink számára ez egyértelmű jelzés arra, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb szintű biztonsági és minőségi előírásoknak.

image.png
bottom of page